Talajtakarók, agrotextilek

A kerti textíliák főként műanyagból készült termékek, amelyek megvédik az elültetett növényeket a gyomoktól és a fagytól, valamint elválasztó rétegként funkcionálnak a mulcs (faapríték, kavics) alatt. De természetes megoldásként 100%-ban lebomló talajtakarőkat is használhatunk kertünkben a gyomosodás megakadályozására

Talajtakarók, agrotextilek

Nortene Flaxhemp

talajtakaró 0,49x3 m

Nortene Flaxhemp


100%-ban természetes talajtakaró.

 

Környezettudatos és 100%-ban lebomló megoldás a termés védelmére. Gyakorlatilag nem igényel karbantartást, tartóssága miatt nem kell bajlódni a locsolással.

Nortene Jutesol

talajtakaró 0,8x10 m

Nortene Jutesol


Exkluzív, nem szőtt talajtakaró.

Hatékony megoldás a gyommentes, szépen fejlődő növények biztosításához. Gyakorlatilag nem igényel karbantartást, tartóssága miatt nem kell bajlódni a locsolással.

Nortene Microtex

talajtakaró 1,4x5 m

Nortene Microtex


Rugalmas és erős talajtakaró.

Talajtakaróink széles kínálatából egyedi, rugalmas anyagával tűnik ki. Ideális megoldás a talajtatkarásra, a különböző rétegek elválasztására (föld, kavics) és a gyomnövekedés megakadályozására.

Nortene Fresafilm

talajtakaró eperhez 1,4x10 m

Nortene Fresafilm

Meggátolja a gazosodást és a gyümölcs beszennyeződését, növeli a termésmennyiséget

Nortene Geotex

kívánt méretre szabva

Nortene Geotex


A Geotextíliát főként a gyomosodás megfékezésére használjuk,

 

de emellett tökéletesen alkalmas a talaj stabilizálására és erősítésre, különböző rétegek elválasztására, vagy szűrő funkció betöltésére.

 

Fekete agroszövet

kívánt méretre szabva

Fekete agroszövet

Az agroszövet egy biztonsági talajtakaró fólia, mely megakadályozza a gyökeresedést, ezáltal a gyomok ellen kiváló védelmet nyújt. Anyaga speciális, porózus, szőtt szövet, mely magas szakítószilárdsággal rendelkezik.